Akikre büszkék vagyunk

Lóki Istvánné
Taranyért kitüntető díj, 2013

64/2013. (VII. 25.) számú határozat
Tarany Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évben Taranyért kitüntető díjat adományoz, Lóki Istvánné Tarany, Dózsa u. 9. szám alatti lakos volt önkormányzati dolgozó részére a közéletben, önkormányzati feladatellátásban végzett több évtizedes munkájáért, adóügyi tisztségének közmegbecsülésre méltó teljesítéséért.


Dr. Rácz József Zoltán
Taranyért kitüntető díj, 2013

63/2013. (VII. 25.) számú határozat
Tarany Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évben Taranyért kitüntető díjat adományoz, Dr. Rácz József Zoltán Aszód, Falujárók útja 2. szám alatti lakos a Nyitott Kapu Mobil Art Galéria Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke részére a Magyar Szent Korona zsűrizett és hitelesés másolatának valamint a Feszty Körkép Tarany Község részre történő adományozásáért, ezzel is megtisztelve bennünket és dicsőítve kis falunk hírnevét.


Horváth Tiborné
Taranyért kitüntető díj, 2013

62/2013. (VII. 25.) számú határozat
Tarany Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évben Taranyért kitüntető díjat adományoz, Horváth Tiborné Nagyatád, Aradi u. 20/B. fsz/1. szám alatti lakos volt önkormányzati dolgozó részére a közéletben, önkormányzati feladatellátásban végzett több évtizedes munkájáért, pénzügyi tisztségének közmegbecsülésre méltó teljesítéséért.


Rácz Mária
Tarany község díszpolgára, 2013

61/2013. (VII. 25.) számú határozat
Tarany Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évben díszpolgár kitüntető díjat adományoz, Rácz Mária Tarany, Zrínyi Miklós u. 124. szám alatti lakos pedagógus részére a közoktatásban és a színjátszó csoport fellendítésében végzett kiemelkedő munkájáért, hivatásának közmegbecsülésre méltó teljesítéséért.


Fuisz Gyula
Taranyért kitüntető díj, 2012

Tarany Község Képviselő-testülete 40/2012.(V.31.) határozatával megkülönböztetett módon ismeri el Fuisz Gyulának a közéletben és a társadalmi életben végzett kiemelkedő munkáját.


Lovász Istvánné
Taranyért kitüntető díj, 2012

Tarany Község Képviselő-testülete 39/2012.(V.31.) határozatával megkülönböztetett módon ismeri el Lovász Istvánné közéletben, önkormányzati testületben végzett több évtizedes munkáját.


Szabóné Hegyi Andrea
Taranyért kitüntető díj, 2012

Tarany Község Képviselő-testülete 38/2012.(V.31.) határozatával megkülönböztetett módon ismeri el Szabóné Hegyi Andrea közoktatásban, kulturális és társadalmi életben végzett kiemelkedő munkáját.


Szűcs Miklós
Taranyért kitüntető díj, 2012

Tarany Község Képviselő-testülete 37/2012.(V.31.) határozatával megkülönböztetett módon ismeri el Szűcs Miklós közoktatásban és a község sport életben végzett kiemelkedő munkáját.


Pappné Pandur Gizella
Taranyért kitüntető díj, 2012

Tarany Község Képviselő-testülete 41/2012.(V.31.) határozatával megkülönböztetett módon ismeri el Pappné Pandur Gizellának a közoktatásban és a társadalmi életben végzett kiemelkedő munkáját.


Taranyi Színjátszó Csoport
Taranyért oklevél, 2010

Tarany Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 62/2010. (VII.29.) számú határozatával a közéletben és a község kultúrális életében végzett kiemelkedő tevékenységéért, az országos és megyei rendezvényeken Tarany község hírnevének öregbítéséért a község elismeréseként a Taranyi Színjátszó Csoport részére a "Taranyért" oklevelet adományozza.


Horváth Györgyné
Taranyért kitüntető díj, 2010

Tarany Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 61/2010. (VII.29.) számú határozatával kimagasló társadalmi munkájáért, a község kultúrális életében végzett kiemelkedően hasznos munkájáért a község elismeréseként Horváth Györgyné - Tarany, Szent István u. 19. szám alatti lakos - részére a "Taranyért" kitüntető díjat adományozza.


Rácz Mária
Taranyért kitüntető díj, 2010

Tarany Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 60/2010 (VII.29.) számú határozatával a közoktatásban végzett kiemelkedő munkájáért, hivatásának közmegbecsülésre méltó teljesítéséért, a község kultúrális életében végzett kiemelkedően hasznos munkájáért, az országos és megyei rendezvényeken községünk hírnevének öregbítéséért a község elismeréseként Rácz Mária - Tarany, Zrínyi M. u. 125. szám alatti lakos - részére a "Taranyért" kitüntető díjat adományozza.


Kozma Miklósné
Tarany község díszpolgára, 2008
Aranydiploma, 2008

Tarany Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megkülönböztetett módon elismerte a közoktatásban végzett kiemelkedő munkáját, ezért Kozma Miklósné részére "Tarany Község Díszpolgára" címet adományozott 2008. szeptember 6-án.
Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Főiskolai Kar főigazgatója Kozma Miklósné részére hivatásának közmegbecsülésre méltó teljesítéséért, továbbá az 50 évvel ezelőtt szerzett diplomájának emlékére Aranydiplomát adományozott.


Horváth István
Taranyért kitüntető díj, 2005

Horváth Istvánnak a Nagyatád Szövetkezet vezetőjeként a településért végzett kiemelkedő munkájáért adományozott Taranyért kitüntető díjat a Képviselőtestület.


Németh Lászlóné
Taranyért kitüntető díj, 2005

Németh Lászlónénak a közigazgatásban végzett kiemelkedő munkájáért adományozott Taranyért kitüntető díjat a Képviselőtestület.


Taranyi Férfikórus
Taranyért kitüntető díj, 2005

A férfikórusnak a kultúra terén végzett kiemelkedő munkájáért és községünk hírnevének formálásáért adományozta a Taranyért kitüntető díjat a Képviselőtestület.


Fisli Lászlóné
Taranyért kitüntető díj, 2003

Fisli Lászlóné az államigazgatásban végzett három évtizedes kitartó és szorgalmas munkáját a Képviselőtestület Taranyért kitüntető díjjal jutalmazta.


Horváth Györgyné
Taranyért oklevél, 2003

Horváth Györgyné három évtizedig volt az általános iskola technikai dolgozója. Munkája és közéleti tevékenysége elismeréseként részesült Taranyért oklevélben.


Zelkó Gyuláné
Taranyért oklevél, 2003

Zelkó Gyulánét három évtizedes óvodai munkáját és közéleti tevékenységét ismerte el Taranyért oklevéllel a Képviselőtestület.


Taranyi Nyugdíjasklub Női Kara
Taranyért kitüntető díj, 2003

A nyugdíjasklub női kara a kultúra terén végzett kiemelkedő munkájáért és községünk hírnevének formálásáért részesült Taranyért kitüntető díjban.


Kiss Gyula
Taranyért kitüntető díj, 2002

Kiss Gyula a taranyi általános iskolában végzett több évtizedes oktató-nevelő munkájáért, a fotoszakkörben és a színjátszókörben végzett kimagasló munkájáért részesült Taranyért kitüntető díjban.


Orbán Gézáné
Taranyért oklevél, 2002

Orbán Gézáné több évtizedes oktató-nevelő és közéleti munkáját kapott Taranyért oklevelet.


Papp Istvánné
Taranyért kitüntető díj, 2002

Papp Istvánnét a közös községi tanács elnökeként végzett közéleti munkájáért és az elért fejlesztésekért jutalmazta Taranyért kitüntető díjjal a Képviselőtestület.


Hagyományőrző Tánccsoport
Taranyért oklevél, 2002

A tánccsoportnak a társadalmi élet terén végzett munkájáért adományozott Taranyért oklevelet a Képviselőtestület.


Horváth József
Taranyért kitüntető díj, 2001

Horváth Józsefnek a társadalmi életben végzett több évtizedes munkáját ismerte el a Képviselőtestület Taranyért kitüntető díjjal.


Végh István
Taranyért kitüntető díj, 2001

Végh István oktató-nevelő és a helyi diáksport terén végzett munkájáért valamint közéleti tevékenységéért kapta meg a Taranyért kitüntető díjat.


Dr. Horváth Géza
Tarany község díszpolgára, 2000

Dr. Horváth Géza a lakosság egészségének megóvásában és a gyógyításban végzett kiemelkedő munkájáért részesült díszpolgári címben.


Horváth József
Taranyért oklevél, 2000

Horváth József a közéletben végzett kimagasló munkájáért és a település szépítéséért kapott Taranyért oklevelet.


Kozma Miklósné
Taranyért kitüntető díj, 2000

Kozma Miklósné pedagógusi és iskolaigazgatói munkáját valamint a helyi közösségek szervezésében szerzett érdemeit ismerte el Taranyért kitüntető díjjal a Képviselőtestület.


Németh László
Taranyért oklevél, 2000

Németh László tanári, iskolaigazgatói munkájáért, a helyi közösségek szervezésében szerzett érdemeiért részesült Taranyért oklevélben.


Nagyatád Szövetkezet Taranyi Kerülete
Taranyért kitüntető díj, 2000

A szövetkezet a helyi közösségek és intézmények támogatásában szerzett érdemeiért részesült Taranyért kitüntető díjban.


Szűts Miklós
Szűts Miklós huszonöt éven át volt községünk iskolájának tanára, emellett számtalan sportverseny győztese, duatlon és triatlon Európa-bajnokságok sikeres szereplője. Írása önmagáról itt olvasható.