Fórum
A 2010-es választásokról


 
Felhasználó

Jelszó
 


Formázás: félkövér, dőlt, aláhúzott.       
 

Aktuális oldal: 1. [1|2|3]

Laponként db üzenet. Rendezés: hozzászólások előre.
 109. Nagy József [Válasz] 2010.12.21. 22:04:02 
Tisztelt Fórumozók!

Átmenetileg nem volt fórumozási lehetőség. Ennek oka a szolgáltatóváltás, mellyel technikai átállások, módosítások is jártak. Remélem, mostantól akadálymentes fórumozásra lesz lehetőségünk.

Mindenkinek köszönöm a megértését és a türelmét.

Üdv: Nagy József

 108. John [Válasz] 2010.10.06. 21:06:26 
Kedves József!

Ne haragudj, erről nem tudtam (tudtunk), hogy meddig dolgoztatok azon az estén.
Nem jelentett gondot, csak az eredmény megszületése után szerettem (esetleg többen is szerettük) volna megbeszélni az eseményeket.
Nem dőlt össze a világ attól, hogy nem volt fórum Nyugi!

Üdv: John

Előzmény: Nagy József, 2010.10.05. 17:07:29 #102


 107. John [Válasz] 2010.10.06. 20:59:43 
Félig Taranyi!

Attól, hogy a pm csapatában dolgozik valaki, akkor, ha érez magában annyi ambíciót, hogy megmérettesse magát, mint pm, akkor miért ne tegye meg? ilyenkor úgy gondolja az ember (szerintem), hogy az elkezdett dolgot folytatni tudja a maga elképzelései alapján, megfűszerezve a saját ötleteivel..
Mindenki úgy kampányol, hogy akkor lesz minden jó, ha ő lesz a pm. Nem tudom, hogy ezt miért is hoztad fel

 106. Eperke [Válasz] 2010.10.05. 21:39:21 
Félig taranyi! undorítóan viselkedsz!!! te vagy az igazi taranyi , ezt most megmutattad mindenkinek!miért adná be egy olyan ember a felmondását, aki legalább valóban ért ahhoz amit csinál (sok emberrel ellentétben) és ebben próbál 100%osan teljesíteni!? a munkája a lényeg! teljesen lejáratod magad itt mindenki előtt,mert nem veszed észre mekkora hülyeségeket írogatsz! ...szánalmas :@

 105. Félig Taranyi [Válasz] 2010.10.05. 21:13:33 
Kedves Apike, és minden olvasó!

Ismerem akikről nyilatkoztam, és semmilyen kapcsolatom nincs a polgármesterhez, sem Taranyhoz, munka vagy egyéb összefüggésben!

De a tisztánlátás érdekében megpróbálom picit érthetőbbé tenni 84-es hozzászólásomat!

Cs. Úr a polgármester "csapatának" egy tagja, aki "elméletileg" vele közösen egy irányban cselekszik!

Na most akivel mondjuk én csapatban "egy hajóban evezek", az számomra elvárás, hogy együtt oldjuk meg a problémákat, és együtt ismerjük el a hibáinkat.

De mivel, Ő a kampányában azt hangsúlyozta, hogy minden csak úgy lesz "szép" ha Ő lesz a polgármester, és ehhez minden "eszközt" igénybevett, ez az Ő szive joga volt!

Azonban a településl úgy döntött, hogy inkább az eddigi eredmények alapján megadja a felhatalmazást a jelen polgármesternek, ezt mindenkinek tudomásul kell venni!

És akkor most jön a kérdés:
- Vajon aki ellenem kampányol (azokkal az eszközökkel, ami mindenki számára ismert), Én abban az emberben hogyan tudok megbizni??? Vagy vele "egy hajóban evezni"???
Ez igy korrekt lépés???

Megjegyzem sem szakmailag, sem egyéb irányból semmi bajom nincs senkivel, egyszerűen Én is egy a szabad véleménynyilvánitási jogommal élve, megfogalmaztam egy felvetést. Nagyom fontos megjegyezni, hogy nem azt irtam rúgják is ki Őket, hanem mérlegelje a polgármester a felmondásukat, a további együttműködésük lehetőségét!

Szerintem a normális etika, azt diktálja, hogy ezt meg kellett volna tenniük...

...ezzel a témát lezártam.

 104. Conté [Válasz] 2010.10.05. 19:04:59 
John véleményével értek egyet az elbocsátást illetően - is!
Ha valakinek a munkájában a főnök folyamatosan és kitartóan kifogásokat keres, biztosan talál is. Olyan ember még nem született aki tökéletes mindenben. De olyan emberek születtek már, akik átlátják a feletteseik próbálkozását, és azt is ha indokolatlanul próbálják ezt érvényre juttatni. És akkor jöhetnek a bizonyítékok...s ha azok nincsenek, akkor még mindig vannak felettes szervek akiktől vizsgálatot lehet kérni a dolgozók védelmében, érdekében. Nem olyan egyszerű ám azért ez szerencsére. És kritizálni meg csak olyan kritizáljon, aki teljesen feddhetetlen..... Van ilyen??????

 103. Apike [Válasz] 2010.10.05. 18:51:02 
Félig Taranyinak!

Látszik hogy nem ismered azokat akikről nyilatkozol, mert különben nem írnál ilyeneket. Biztosan olyan ember vagy, aki valakinek az állását töltötte be, és most azon aggódtál hogy te is elveszted a munkádat, ha más lesz a pm. Ha ismernéd Imrét, akkor ez nem jutott volna eszedbe, vagy ha mégis, akkor valaki nagyon félrevezetett.. Az meg egyenesen nevetséges, hogy adják be a lemondásukat... kac..kac...
Minden embernek joga van a véleménynyilvánításhoz (még neked is és nekem is), és mindenki eldöntheti hogy indul e a választáson vagy sem, akár vízvezetékekkel dolgozott, akár számítógéppel. Az hogy ha valami nem sikerül az nem jelenti az hogy azonnal fel kell mondani. Nagy pártok sem tették, etika ide-oda. S ha neked valami nem sikerül, gondolom nem mondasz fel rögtön... Ez nevetséges felvetés volt.

Előzmény: Félig Taranyi, 2010.10.04. 22:17:10 #93


 102. Nagy József [Válasz] 2010.10.05. 17:07:29 
Tisztelt John!

A 85. bejegyzésre, hozzászólásra szeretnék választ adni, azon belül is a hozzászólás utóiratára.

Azon felvetés jogos, hogy kampánycsend 0.00 - 19.00 között volt, a fórum ennek ellenére nem indult el 19.00-kor.
A fórum újraindítása sajnos azért nem történhetett meg, mivel a Helyi Választási Iroda tagjaként hajnali fél négyig az adatok rögzítésén és egyéb kötelező papírmunkákon dolgoztam többedmagammal. Onnan el nem tudtam mozdulni, így a fórum és a lakosság végeredményről történő tájékoztatása is a hajnali órákig váratott magára.
Amennyiben ez gondot jelentett valakinek, valakiknek, úgy elnézést kérek érte, a megértést köszönöm.

Tisztelettel: Nagy József

Előzmény: John, 2010.10.04. 21:41:52 #85


 101. Scream [Válasz] 2010.10.04. 23:11:05 
Én nem szeretnék itt vitába bonyolódni,csupán egy kicsit kíváncsiskodni. :)
A megválasztott képviselők közül ki az akiről nem gondoltátok volna hogy bekerül és ki az akit úgy gondoltátok hogy ott lesz,és mégsem?
:)

 100. John [Válasz] 2010.10.04. 22:54:32 
Zuza

Doktornő!
Én is taranyi vagyok, és mégsem lőttem fejbe magam, mivel a híres mondást emlegetted burkoltan az igazi taranyi ezt már fel sem veszi, csak mosolyog rajta, és nem háborodik fel ezen egy egész település nevében

Jó éjt mindenkinek!

 99. Doktornő [Válasz] 2010.10.04. 22:49:17 
Tisztelt Félig Taranyi, és minden taranyi!!

ELNÉZÉSÉT KÉREM MINDENKINEK MEGJEGYZÉSEMÉRT, megbántam, amint leírtam.

Ha valakinek építő kritikája van, szívesen fogadom, mindenkinek békés jó éjszakát kívánok, és ne hagyják, hogy eluralkodjanak az indulatok!

 98. Zuza [Válasz] 2010.10.04. 22:48:40 
Félig Taranyi nem baj legfeljebb elveszít két olyan embert akik nem csak a munkahelyre jártak be és azt figyelik mikor jár le a munkaidő ,hanem próbáltak valamit adni a közösségnek DE AZ ETIKA LÉNYEG.De dugulás elhárításban Tarany a király

 97. Zuza [Válasz] 2010.10.04. 22:33:58 
Félig Taranyi igazad van csak szimbolikusan vagyok jelen mivel az áhított nyugdíjra pályázom tudod ígérték!Na etika:szeretet pm-úrad kiírt állítólagos pályázatot az óvodához 1 fő szakács munkaköre 2010 10 05 pályázat vége ( egy eldugott álláshirdetésen olvastam ) 2010 10 05 ellőt hogy hogy betöltötték az állást ??? szavazatért??? de te napra kész vagy ??? mit tudsz róla?? DE EZ ETIKUS MÉG AKKOR IS HOGY NEM VOLT MÁSIK JELENTKEZŐ

 96. John [Válasz] 2010.10.04. 22:29:51 
Félig Taranyi!
Bocs, még valamit: emlékezz vissza, hogy kik fordultak meg a keze alatt.. minden vezető a saját elképzelése szerint szeretné alakítani a körülötte dolgozók összetételét. Hol etikus, hol nem etikus lépésekkel.

 95. John [Válasz] 2010.10.04. 22:25:29 
Félig Taranyi!
Akinek kötött munkaszerződése van mondjuk határozott időre, a próbaidő lejárta után, ha a munkáltató meg kívánja szüntetni a munkaviszonyt, azt meg kell indokolnia.. Csak úgy nem rugdosta volna ki őket, sőt nem is rúgta volna, mert nem tudott volna megfelelő indokot adni. Az meg nem indok, hogy az előző pm pártján áll.. Na ez a nevetséges..

Cs. úrnak a szakmai tudása kellett volna a falunak..

 94. John [Válasz] 2010.10.04. 22:21:25 
Zuza!
Lehet, hogy a wikipédia megfogalmazása szerint a terrorista főnök kifejezés tényleg erős.. lehet, hogy önkényurat szerettél volna írni de lehet, hogy ennek se jó a jelentése, de Félig Taranyi majd megmondja

Kedves Félig Taranyi!
3. pontodhoz annyit írnék, hogy valószínűleg ezt fogják tenni. Lehet, hogy nem bocsánat kérések közepette, mert miért is kérnének bocsánatot. Ők vállalták ezt, tisztába voltak a következménnyel, mivel nem buta emberek, akármelyik napszakban is születtek

2. ponthoz: Nem, nem ismered.. ezt nem lehet kijelenteni senkiről, hogy ismered.. mint például hiába lennénk mi a legjobb barátok, akkor se mondhatnánk el egymásról, hogy ismerjük egymást.. esetleg annyit, hogy kialakítunk egymásról egy képet, amit raktározunk, és úgy viszonyulunk a másikhoz, hogy elfogadjuk egymás tulajdonságait.. ez egy erős kijelentés..
(nem veszekedés formában írtam..)

 93. Félig Taranyi [Válasz] 2010.10.04. 22:17:10 
Választópolgár! John!

Kérdem Én, ha tegnapt Cs. Úr nyert volna...
...az Önökhöz hasonlók...hány embernek igérték meg, hogy ki lesznek rúgva, hogy az Ő helyükre Mások kerüljenek???
Ez etikus lett volna???Ugye???

Nevetséges!!!
 92. Félig Taranyi [Válasz] 2010.10.04. 22:10:30 
Kedves Dr-nő!

1. Önnek az ilyen TELJES EGÉSZÉBEN délután született taranyiak adnak megélhetést!
De most már legalább tudható, miért csak egy nap van délután rendelése!!!

2. Ismerem Önt!

3. Megismétlem, az emberi etika megkívánja, hogyha ellenkampányt hirdet a jelenlegi "munkáltatójával" szemben, és mindezt minősítetlen etika nélkül ezt fennhangon hirdeti, az a minimum, hogy bocsánat kérések közepett felajánlja a szerződése felbontását!

4. Kedves Taranyiak!
Remélem olvasták kedves Dr-nő alábbi 86-os hozzászólását, és mielőtt belépnek hozzá megosztani gondjukat-, és bajukat, tisztában lesznek vele, hogy "Taranyiként" milyen "embernek" tekinti Önöket!

5.Zuza!
Miről lehet megismerni egy "terrorista" főnököt???

Idézem a wikipédiáról:
terrorizmus esete:" az erőszak közvetlen áldozatai, kárvallottai legfeljebb csak szimbolikus kapcsolatban állnak az akció valódi céljával"

Ezekszerint Zuza a munkahelyén csak szimbólikusan van jelen...

Üdv: Félig Taranyi (délelőtt és délután is, sőt este is!)

 91. John [Válasz] 2010.10.04. 22:09:07 
Zuza! Igen, sajnos ez nagyon nagy gond..

választópolgár!
Egyetértek a Dr. nő és Cs. úr vonatkozásában.. a többiről nem nyilatkozom..

 90. választópolgár [Válasz] 2010.10.04. 22:06:15 
Kedves félig Taranyi !!!!
Szerinem Taranynak sokkal nagyobb szüksége van
egy Dr-nőre és egy Cs. úrra /az etikett szerint írva/
mint egy ilyen Pm-re !!!!
Amúgy szégyeld magad,de NAGYON !!!


 89. Zuza [Válasz] 2010.10.04. 22:03:51 
John csak az a baj hogy az idős rászorult embereknek nehéz az utazás.

 88. John [Válasz] 2010.10.04. 21:57:59 
Kedves Helga!

Elhiheted, hogy veled együtt én is sajnálom, hogy így alakult a dolog. Ha esetleg lépésre szánod el magad, akkor ne legyen messze a lépték.. nagyon sok páciensed lesz ezután is, mert akik ismernek, azok nem tágítanak mellőled.. mondhat bárki bármit rólad, akik melletted voltak, vagyis nálad, azok ezután is nálad lesznek, vagy mennek utánad a taj-kártyájukkal

 87. Zuza [Válasz] 2010.10.04. 21:51:09 
Félig Taranyi szerinted ez a jó megoldás? Biztos jó megoldás hogy megint esetleg egy nőgyógyász legyen a háziorvos vagy esetleg valami lecsúszott doki remélem téged is ilyenek fognak kezelni. Ja és a főnőköd állandóan terrorizál valamivel.Nem baj lehet hogy ilyen gondjaid nincsenek,majd lesz!!!!És átérezed.

 86. Doktornő [Válasz] 2010.10.04. 21:50:14 
Kedves Félig Taranyi,
van egy jó hírem Önnek, nyilatkozatából ítélve, Ön nem csupán félig, hanem TELJES EGÉSZÉBEN taranyi, sőt, mi több, egészen bizonyosan délután született!!!
Ne alkosson véleményt azokról, akiket nem ismer, egyébként köszönöm a kedvességét!

 85. John [Válasz] 2010.10.04. 21:41:52 
Sziasztok! Szép jó estét mindenkinek!

Hát a többség szava szent.. Akármi is a véleményem, azért gratulálok az újból megválasztott pm-nek. De az látszott, hogy tényleg többen szavaztak ellene, mint mellette. Az elmúlt 4 évet (hibáival és a jóval együtt) gondolja át, és legyen emberségesebb, és jobb, mint eddig volt. Minden ember véleményére adni kell, még ha csak egy picit is.
A képviselő-tagok listáját nézve egy-két emberen meglepődtem, van akinek kifejezetten örülök, hogy bekerült. Attilának üzenném, hogy tartson ki most 4 évig, ne adja fel Kitartás!!

Üdv mindenkinek:
John

ui.: egy dolgot még sérelmeznék (van több is): vasárnap este 7-ig volt kampánycsend.. A fórum viszont 7 óra után nem állt helyre, így nem tudtuk egyből megbeszélni az eseményeket, pedig szerintem fellendült volna a fórum tegnap este is.

 84. Félig Taranyi [Válasz] 2010.10.04. 21:03:53 
Kedves Polgármester Úr!

Gratulálok a sikeres eredményéért!

Kedves Cs. Úr, és Dr-nő!

Mint a nickemből is kiderült, félig taranyi származásúként, és napi szinten a választási kampányt végigkövetve, és a napi szintű információkat értékelve, nagyon-nagyon remélem, hogy a mai napon mindketten megfogalmazták felmondó levelüket, és benyújtották Polgármester Úrnak, hogy Ő ezt mérlegelve, döntsön jövőjükről!

A normális emberi etika, mindenesetben ezt diktálná, és várja el Önöktől...mert ugye, ha egy Újpest vs. Fradi meccsen végig a Fradit szidjuk, a minimum az, hogyha veszít a Fradi, odamenjünk az ellenfélnek gratulálni!

Üdv.: Félig Taranyi

 83. Zuza [Válasz] 2010.10.04. 20:29:03 
Kedves Taranyiak látszik a hogy az értelmes embereket nem lehet megválasztani. Nektek nem volt ezek szerint elég amit eddig művelt.Vagy a narancssárga mézesmadzag elvakított titeket? Miért nem az embert néztétek?De lehet hogy az volt a baj amit a régi mondás mond : A Taranyiaknak csak délig ........... Tisztelet a kivételnek akik próbálták a falut jó irányba terelni.

 82. Xidi [Válasz] 2010.10.04. 18:51:01 
Hát, ha Ti ebbe kapaszkodtok, legyen. Attól még a tények, tények maradnak!

 81. Conté [Válasz] 2010.10.04. 16:05:27 
A falu változást akart, mert a többen szavaztak ellene mint mellette. Az hogy a szavazatok másik fele milyen arányban oszlott meg az megint más kérdés.
De legyen nektek igazatok, akik őt támogattátok, és ettől kezdve ne méltatlankodjatok ha valami majd nem úgy sikeredik ahogy ígérte.

Előzmény: Xidi, 2010.10.04. 15:48:45 #80


 80. Xidi [Válasz] 2010.10.04. 15:48:45 
Egy biztos, bárhogy lehet csűrni- csavarni a falu ezt akarta. Ráadásul, a szavazófülke magányában, mindenféle ráhatás és terror nélkül! Az embereknek igenis számít, hogy a 4 év alatt nem a duma dominált, hanem a tett, és ez így is van jóóóól!

 79. Conté [Válasz] 2010.10.04. 15:26:51 
Tényleg győzőtt valaki, de biztos hogy a jobb?

Előzmény: Xidi, 2010.10.04. 14:29:55 #78


 78. Xidi [Válasz] 2010.10.04. 14:29:55 
..., akkor ismét győzött a JOBB!

 77. Conté [Válasz] 2010.10.02. 23:36:30 
A mi falunk tényleg egy kicsi falu, mindenki ismer mindenkit, ezért mindenki tudja hogy ki mit tud, ki mire képes, és kitől mit várhat. Reméljük ez valóban így van, és ez meghozza a változást.

 76. Apike [Válasz] 2010.10.02. 23:20:33 
Én is szorítok Imrének, remélem holnap az eredményhirdetés után mindenki megnyugodhat és megszűnnek végre a fenyegetések.

 75. Conté [Válasz] 2010.10.02. 22:54:28 
Nehogy előbb kikapcsolják a fórumot, mielőtt mégegyszer leírhatnám: HAJRÁ IMRE!!!!!! Nagyon szorítunk neked, és remélem akik megígérték, ott lesznek!!!!

 74. John [Válasz] 2010.10.02. 22:52:13 
Mindenkinek jó éjt!
Jó X-elgetést holnapra
Este még több mindenről lesz beszélni és remélem ugyanilyen kulturáltan, mint ahogy eddig tettük..

 73. Eperke [Válasz] 2010.10.02. 22:41:12 
John veled 100%ig egyet értek! Itt pedig nem minden arany ami fénylik! tapasztaltam h.nem adja meg a 2.esélyt annak akinek nem tetszik a képe vagy vmi gondja vam vele! volt vele sok rossz tapasztalatom!
Krisztike meg úgy látszik túúúúl jol ismeri a p.mestert! túl közel melegszik a tűzhöz, de ezt majd csak akkor veszi észre ha megégeti magát!...azt hiszi túl sokat tud pm-ről! lehet mert jól oda rakta magát..szinte a motorhátsóülésére! amihez oda is ragadt! ezáltal persze h.behódol neki!

 72. Conté [Válasz] 2010.10.02. 21:27:17 
Egyébként örülök hogy a község honlapján megmaradt a fórumozás lehetősége, mert ezt a legtöbb polgármester nem vállalja fel, s remélem bárhogy is alakul az eredmény, ez a lehetőség továbbra is fennáll majd.

 71. John [Válasz] 2010.10.02. 21:04:33 
Mindenki megasztárt meg x-factort néz Lehet, hogy ezért ez a nagy csend.. művelődik mindenki.

 70. Conté [Válasz] 2010.10.02. 20:41:57 
Máris kampánycsend van?

 69. Conté [Válasz] 2010.10.02. 19:59:02 
John!

Ha a főnök megparancsolja, akkor bármi lehet

Előzmény: John, 2010.10.02. 19:39:15 #68


 68. John [Válasz] 2010.10.02. 19:39:15 
Conté!
Ne haragudj, ezt elfelejtettem :) én is mosolyogtam, miközben írtam
Lehet zöld az ég és kék a fű??????

Taranyi!
Mire célzol ezzel???

Előzmény: Conté, 2010.10.02. 19:17:47 #66


 67. taranyi [Válasz] 2010.10.02. 19:19:40 
Kriszti!
Csupán jótanácsként javaslom, hogy hozzád való emberrel "beszélgess", mert később rá fogsz jönni, hogy valamikor, valahol, valamit nagyon elrontottál...

 66. Conté [Válasz] 2010.10.02. 19:17:47 
Most én mosolyogtam John hozzászólásán, és hozzátenném hogy a falunkban és a hivatalban is, "az élet szép, kék az ég és zöld a fű, és mindenki boldog, és elégedett"
Aki ennek ellenére mégsem elégedett, annak ejnye-bejnye...

Előzmény: John, 2010.10.02. 19:09:43 #63


 65. John [Válasz] 2010.10.02. 19:16:54 
Attól, hogy szereted a munkádat, az nem jelenti azt, hogy szeretsz bejárni dolgozni. A munkahelyi légkör számít, és nem a munka, amit csinálsz. Ha nem szeretnék a munkakörüket, már valószínűleg váltottak volna. De szeretik, amit csinálnak. A légkörön kellene változtatni, és a munka mellett a munkahely is klasszabb lenne

Ja, és még valami!
Holnap kampánycsend van, úgyhogy ma pörögjük fel és beszélgessük ki magunkat

 64. John [Válasz] 2010.10.02. 19:16:51 
Attól, hogy szereted a munkádat, az nem jelenti azt, hogy szeretsz bejárni dolgozni. A munkahelyi légkör számít, és nem a munka, amit csinálsz. Ha nem szeretnék a munkakörüket, már valószínűleg váltottak volna. De szeretik, amit csinálnak. A légkörön kellene változtatni, és a munka mellett a munkahely is klasszabb lenne

Ja, és még valami!
Holnap kampánycsend van, úgyhogy ma pörögjük fel és beszélgessük ki magunkat

 63. John [Válasz] 2010.10.02. 19:09:43 
Kriszti!
Tudjuk, hogy 4 éve számoltad a szavazatokat te is, mivel elmentünk mi is szavazni és láttuk, hogy te is ott vagy
Az hogy a hivatali dolgozók jókedvűen járnak dolgozni.. az túlzás.. nem mondják, de szerintem nem szívesen mennek be. És mielőtt mondanád, hogy ez nem igaz, arra azt válaszolom, hogy tudom, hogy ez így van. Én nem a pm-mel, hanem önkormányzati dolgozóval/dolgozókkal ápolok jó viszonyt.
Az más ha azt mondják a pm-nek vagy neked, aki jó kapcsoltba vagy vele, hogy semmi gond és jó bejárni dolgozni, de te se szívesen mondod a főnöködnek, vagy a munkahelyed igazgatójának, hogy nem szívesen jársz be, mert a válasz az lenne, hogy ha nem tetszik, akkor menj el.. erről ennyit

 62. Conté [Válasz] 2010.10.02. 18:49:07 
Kedves Doktornő!

A holnapi napra nagyon boldog névnapot kívánok, s remélem nem csak névnapi jókívánságokat, hanem kellemes híreket is fog hallani:)))

 61. Helyi Választási Iroda [Válasz] 2010.10.02. 18:45:36 
Tisztelt Fórumozók!

A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 40. paragrafus (2.) bekezdése értelmében a szavazás napján 0 órától 19 óráig KAMPÁNYCSEND lép életbe.
A kampánycsend megsértését megelőzve a fórum ezen időszak alatt nem üzemel.

Tisztelettel:
Helyi Választási Iroda

 60. Kriszti [Válasz] 2010.10.02. 18:29:13 
Jó lenne, ha a hivatali dolgozók nevüket felvállalva elmondanák, hogy nincs retorzió, és jó kedvűen járnak dolgozni. A kampányon biztosan ők is szívesen túllennének már. Ahogy mi is.
Voltam már magam is szavazni, sőt 4 éve számoltam a szavazatokat is, így teljes felelőséggel kijelenthetem, hogy soha senki nem foglalkozott azzal, ki kire szavazott, merthogy ezt senki meg nem tudja mondani. Lévén titkos szavazás.

Aktuális oldal: 1. [1|2|3]