Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hírek

Díszítsük fel együtt a könyvtár ablakait!

Kedves kézműveskedni szerető emberek,
Hosszú évek után, néhány hét múlva, újra megnyitjuk községünk könyvtárát.

Szeretnénk minden kézműveskedni szerető gyermeket és felnőttet arra buzdítani, hogy készítsen szabadon választott technikával, tetszőleges anyagból egy színes virágot, mellyel a könyvtárunk ablakait díszíthetnénk.

Az elkészített alkotások leadhatóak a művelődési házban, Ruzsics Petránál, május 11-től május 21-ig minden hétköznap 8:00-15:00 óráig.

Varázsoljunk együtt virágos hangulatot megújult könyvtárunkba

Taranyi könytár nyitvatartása 2021.05.18.-tól

Tisztelt Lakosság!
Hosszú előkészítő munkálatokat követően, 2021. május 18.-án, folyamatosan bővülő könyv- és programkínálattal, újra megnyitjuk községünk könyvtárát. Az alábbiakban közölt nyitvatartás tájékoztató jellegű, a későbbiekben ezt igény szerint alakítjuk az érdeklődésnek megfelelően. Felhívjuk figyelmüket, hogy a könyvtár az aktuális járványügyi szabályok betartásával látogatható. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Újból megnyit a taranyi Művelődési Ház és a könyvtár

Tisztelt Lakosság!
Újból megnyit a taranyi Művelődési Ház és a könyvtár. Az alábbiakban új kolléganőnk, Ruzsics Petra, mutatkozik be Önöknek, aki a Művelődési Ház és a könyvtár vezetőjeként, főként a közösségi élet szervezésében fog tevékenykedni. Petra munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Tarany zajrendelet

  Zaj rendelet   ( Kattints a piros szövegre ! )

Tisztelt Taranyi Lakosok !

A jelenleg hatályban lévő zajrendeletet a honlapon közzétettük.

Arra szeretnék kérni  mindenkit, hogy figyeljünk egymásra, időseinkre, betegeinkre, a nehezített körülmények között élőkre és szomszédainkra. 

A  jövőben  egymást ne zavarják,  egymás életét és pihenési szokásait, igényeit tartsák tiszteletben a zajrendeletben foglalt szabályok betartásával !

Tisztelettel:      

                                                                      Szekretár Pál

                                                                      polgármester

 

 

Megújult a taranyi művelődési ház

Csaknem 23 millió forintból újították fel a több mint ötven éves művelődési házat Taranyban. Az épület egyebek közt új vakolást, festést, nyílászárókat és berendezést kapott. Videóval!

A jövőben a megújult intézményt a falu apraja és nagyja is használni fogja.