Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mesevár Óvoda

Az óvodánk épülete 1903- ban épült, de a korszerűsítéseknek köszönhetően ma is gyönyörű.

Mesevár Óvoda

 

És az udvar felől:

Ma az óvodánk 56 férőhelyes, 2 csoporttal  működik. Csoportjainkban sok érdekes tevékenységre van lehetőség. A belső térben is voltak felújítások, és megépült a galéria, ahol  babaszobákat rendeztük be és a gyerekek nagy kedvence lett.

 

A kiskacsa csoport:

Mesevár Óvoda

 

A törpike csoport:

Mesevár Óvoda

 

Udvarunk szép, tágas, különféle udvari fajátékokkal van felszerelve, amit az elmúlt években folyamatosan bővítettünk pályázati forrásból, gazdag mozgás lehetőséget biztosít gyermekeink számára

Jelenleg a 2 óvodai csoportunkban 4 fő felsőfokú végzettségű óvodapedagógus, és 2 fő szakképzett dajka foglalkozik a gyerekekkel. A fenti létszám hivatott biztosítani óvodánk törvényes és szakszerű működését, s egyben garanciát jelent munkánk színvonalas ellátásának biztosítására

Amire büszkék vagyunk:

-A nevelőtestület elkötelezett híve az esélyteremtő, felzárkóztató program megvalósításának és a nemzetiségi nevelésnek.

– Az Oktatási Hivatal módszertani központja lettünk.

– Gyönyörű udvar, épület,

– Saját fejlesztésű dokumentumaink

– Játékos, élményeken alapuló tevékenységeink, projektjeink.

– Saját innovációnk: Mesetúrák

 

,, A  gyermekek olyanok, mint a  virágok. Az egyiket sokat kell öntözni, a másikat csak ritkán szabad. Az egyik a sok napot kedveli, a másik árnyékos helyen is virágzik. Vannak könnyen alkalmazkodók, és érzékenyebbek. Ha mindegyikkel ugyanúgy bánunk, az egyik kivirul, a másik elszárad.”

Friedrich Fröbel

Kapcsolat

Megszakítás